16 Şubat 2004 günü yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı Kararları

ÖĞRENCİLER HAKKINDA

1. Dönem IV eğitimini tamamlayarak Dönem V’e 1 öğrenci geçti.

2. Dönem V eğitimini tamamlayarak Dönem VI’ya 5 öğrenci geçti.

3. Dönem IV’den ilişiği kesilen Meriç Kazak’ın Yönetmeliğimizin 26.maddesinden yararlanarak tekrar almış olduğu Genel Cerr. Ve Kadın-Doğum stajlarından başarılı olması nedeniyle kaydının yapılması uygun görüldü.

4. Rahatsızlığı nedeniyle Psikiyatri ve Çocuk Psikiyatrisi stajlarına devam edemeyen Dönem V öğr.Hakan Özdişli’nin belirtilen stajlardan izinli sayılmak istemesi uygun görüldü.

5. 2003-2004 ders yılında katkı payını yatırmayan ve kaydını yenilemeyen öğrencilerin ilişiklerinin kesilmesine karar verildi.

6. Dönem I öğr.Elif Ayşe Akyol’un yurtdışında bulunması nedeniyle 2003-2004 ders yılında izinli sayılmak istemesi uygun görülmedi.

7. 31.1.2004 tarihinde Fakültemizden 3 öğrenci mezun oldu.

8. 2003-2004 ders yılında Fakültemize alınacak öğrenci sayıları İng.gruptan 75, Tr.gruptan 100 kontenjan olarak belirlendi.

9. Rahatsızlığı nedeniyle Dönem III Endokrin sınavına giremeyen Volkan Vural’ın mazeret sınavına alınmak istemesi uygun görüldü.

10. Dönem V öğr.Bilal El-Tayar’ın akademik başarısızlık nedeniyle ilişiğinin kesilmesi uygun görüldü.

11. Dönem II.öğr.Batuhan Erdoğdu’nun Sindirim ve Metabolizma Ders Kurulu sınavının mazeretine girmek istediğine dair dilekçesi ve raporu (Psikiyatri) uygun görüldü.

12. Almanya Münster Üniv.Tıp Fak.öğr.Yasemin Şirin’in Genel Cerrahi Anabilim dalında staj isteği uygun görüldü.

ÖĞRETİM YARDIMCILARI HAKKINDA

1. Çocuk Sağ.ve Hast.Anabilim Dalı Arş.Görevlileri Dr.Özge Uysal, Dr.Yelda Yılmaz ve Dr.Gülen Eda Ütine’nin görev sürelerinin 1 yıl uzatılması uygun görüldü.

2. İç Hast.Anabilim Dalı Arş.Görevlileri Dr.Neslihan Dağlı ile Dr.Şeref Rahmi Yılmaz’ın görev sürelerinin 6 ay süre ile uzatılması uygun görüldü.

3. Çocuk sağ.ve Hast.Anabilim dalı Arş.Görevlileri Dr.Ebru Kazancı, Dr.Şensin Hasçelik, Dr.Özlem Engiz ve Dr.İnci Burçin Yıldırım’ın görev sürelerinin 6 ay uzatılması uygun görüldü.

4. Uz.Durmuş Demirci’nin görev süresinin uzatılması uygun görüldü.

5. Mikrobiyoloji ve Klinik Mik.Anabilim dalında Uz.Aslı Çakar’ın görev süresinin 2 yıl süreyle uzatılması uygun görüldü.

6. Psikiyatri Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Erşen Güven’in görev süresinin 6 ay uzatılması uygun görüldü.

7. Üroloji Anabilim dalı Öğr.Gör.Dr.Saadettin Yılmaz Eskiçorapçı’ının askere sevk tehiri uygun görüldü.

8. Fizyoloji Anabilim dalı Öğr.Gör.Dr.Zuhal Ergönül’ün 14.2.2004 tarihinden itibaren istifa isteği uygun görüldü.

9. İç Hast.Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Can Gönen’in görev süresinin sınava gireceği 19.2.2004 tarihinden itibaren 3 ay süreyle uzatılması uygun görüldü.

10. İç Hast.Anabilim Dalı Arş.Gör.Dr.A.Alper Kırkpantur’un Nefroloji Ünitesinde yandal ihtisası yapma isteği uygun görüldü.

11. Nükleer Tıp Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Emel Ceylan Günay’ın görev süresinin 3 ay süreyle uzatılması uygun görüldü.

12. Nükleer Tıp Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Bilge Volkan Salancı’nın görev süresinin 6 ay uzatılması uygun görüldü.

13. Radyoloji Anabilim dalı yabancı uyruklu Arş.Gör.Dr.Abdulla Muhammed Hassan’ın tez çalışmalarının devam etmesi nedeni ile görev süresinin 1.2.2004 tarihinden itibaren 3 ay süreyle uzatılması uygun görüldü.

14. K.B.B.Anabilim dalında yabancı uyruklu olarak görev yapan Dr.Ehad Zayyan’ın görev süresinin tez çalışmalarının devam etmesi nedeniyle 9.1.2004 tarihinden itibaren 1 yıl uzatılması uygun görüldü.

15. Çocuk sağ.ve Hast.Anabilim Dalı Öğr.Gör.Dr.Ayşe Korkmaz’ın 31 Mayıs 2004-9 Temmuz 2004 tarihleri arasında 1 ay 10 gün Kanada’da görevlendirilmesi uygun görüldü.

16. Fatih Üniv. Tıp Fak.Arş.Gör.Dr.Handan Çipil’in Fakültemiz İç Hast.Anabilim dalı Hematoloji Ünitesindeki toplantılara 6 ay süre ile katışması uygun görüldü.

17. S.B.Ankara SSK Hastanesi personeli Selma Şimşek,Sultan Biler,Lütfiye Kaplan, Derya Uzunkkaya, Yeşim Özer, Erkan Özdoğan,Fatoş Açıkel, Hülya Kürkoğlu ve Mazlum Yoluk’un Kan Bankası Müdürlüğünde 2 ay süreyle çalışma yapmaları uygun görüldü.

18. Fakültemize değişik kurumlardan gelerek rotasyon ya da yandal ihtisas eğitimi görmek isteyenler için uygulanacak işlemler tespit edildi.

19. İç hast.Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Zehra Kasap’ın görev süresinin 1 ay süreyle uzatılması uygun görüldü.

20. Üroloji Anabilim dalı Arş.Gör.Dr.Bülent Akdoğan’ın 1-23 Mart 2004 tarihleri arasında Hollanda’da görevlendirilmesi uygun görüldü.

ÖĞRETİM ÜYELERİ HAKKINDA

1. Çocuk Ruh Sağ.ve Hast.Anabilim dalı Öğr.Üyesi Prof.Dr.Ferhunde Öktem’in ODTܒde 2003-2004 öğretim yılı II.Döneminde ders vermek üzere görevlendirilmesi uygun görüldü.

2. K.B.B.Anabilim dalı Öğr.Üyesi Doç.Dr.Sarp Saraç’ın 1 Mayıs 2004-31 Temmuz 2004 tarihleri arasında 2 ay A.B.D’de görevlendirilmesi uygun görüldü.

3. Çocuk Ruh Sağlığı ve Hast.Anabilim dalı Öğr.Üyesi Prof.Dr.Bahar Gökler’in TÜBA’da (Türkçe Tıp Terimleri) Yürütme Grubunda çalışmak üzere görevlendirilmesi uygun görüldü.

4. Dermatoloji Anabilim Dalı Öğr.Üyesi Prof.Dr.Nilgün Atakan’ın Kısmi Statüdeki görev süresinin 2 yıl uzatılması uygun görüldü.